super hete sex in de sportschool - 2

Micha was ondertussen op de jonge vent afgelopen die de douche in kwam lopen en zoende hem vol op zijn mond.

Ik liep op de man af en terwijl ik hem een tongzoen gaf voelde ik zijn stijve pik langs mijn bovenbeen glijden. Ik kreeg zin om mij om te draaien en de vent mij van achteren te laten neuken, maar toen zag ik in mijn ooghoeken nog een vent de douche in komen lopen. Ik vond het geil dat ik werd betrapt en deed net of ik hem niet zag. Ik boog door mijn kniŽen en nam de pik in mijn mond. De pik van de man was hard en dik en paste niet ineens in mijn mond. Ik likte over de eikel van de man en draaide rondjes. De man liet zich voorover vallen met zijn handen tegen de douche wand en maakte neukende bewegingen. Zijn pik kwam steeds dieper en dieper in mijn mond, ik kon net net voorkomen dat ik moest kokhalsen. In mijn ooghoeken zag ik dat de andere man bij Natali stond. De man was met haar aan het zoenen en streelde haar tieten. Natali haar grote borsten waren super mooi en ik vroeg aan de man die ik aan het pijpen was: 'Wil je een orgie met ons?' 'Ja natuurlijk!' Antwoorde de man gelijk. Ik stond op en liep met de man op Natali en de andere kerel af. Ik ging achter de andere man staan en sloeg mijn armen om zijn middel heen. De man keek achterom waarna ik hem direct zoende. Met mijn hand begon ik de man aan zijn pik te trekken. 'Aaa!' Hoorde ik de man kreunen. Vervolgens draaide hij zich om en drukte mij tegen zich aan. Zijn pik gleed langs mijn schaamlippen en ik voelde dat mijn kutje nat werd. 'Neuk me' Fluisterde ik met een zwoele stem in de man zijn oor, waarna ik mij omdraaide en door mijn kniŽen boog. Ik zette mijn handen op mijn bovenbenen en stak mijn kont naar achteren. De man wreef met zijn handen over mijn billen heen en streek zijn vinger langs mijn schaamlippen. Het was een hemels gevoel wat doordrong tot in mijn buik. Er drong ineens iets binnen in mijn kut, ik voelde dat het zijn pik was. Een grote en harde pik kwam mijn kut in en drukte tegen mijn baarmoeder wand. Zo lang en hard als zijn pik was, zo had ik er nog geen 1 gevoeld. 'Mmmm! Aaaah!' Ik kreunde wild en begon mee te bewegen. Zijn pik kwam hard mijn vagina in en op een gegeven moment floepte hij uit mijn kutje en kwam ontzettend hard mijn kont in. Hij neukte mij keihard anaal wat op het begin een pijnlijke ervaring was, maar naar een minuut bleek het een geweldige, nieuwe ervaring te zijn!

Terwijl ik met mijn ogen dicht hard aan het genieten was voelde ik opeens iets tegen mijn hoofd slaan. Ik opende mijn ogen en zag dat de man mij tegen mijn gezicht aan sloeg. Hij swaffelde mij met zijn grote pik tegen mijn hoofd en ik stak mijn tong uit. Zijn eikel gleed langs mijn tong heen en ik probeerde hem te pakken te krijgen. Ik pakte zijn pik beet met mijn linkerhand en stopte zijn pik in mijn mond. Ik zuigde hard aan zijn pik en likte en draaide rondjes langs zijn eikel. De man begon weer neukende bewegingen te maken. Het was echt fantastisch hoe het verliep allemaal en het was ontzettend geil. Ik hoorde mijn kutje soppen en de mannen neukten mij precies om en om. Wanneer de man achter mij zijn pik net uit mijn kont haalde kwam de pik van de man in mijn keel. En wanneer de man voor mij zijn pik terugtrok en ik hem tegelijk aan het aftrekken was, drong de pik achter mij mijn kontje weer in. 'Mmmm! Aaaah!' De man voor mij liep weg en ik keek hem na. Hij liep richting Natali die onder de douche stond en zichzelf aan het vingeren was en met zichzelf speelde. Ik ging rechtop staan, de man greep mij bij mijn tieten en zoende mij in mijn nek. Met zijn andere hand vingerde hij mij. Zijn vinger gleed soepel mijn natte kutje in en langs mijn klitje. Het was fantastisch. Ik draaide mij om en sloeg mijn benen om de man zijn heupen. De man pakte zijn piemel vast en drukte deze mijn kutje in. Een paar minuten lang neukte hij mij super hard in mijn kutje. De man begon hevig te schokken en riep ineens:'Ik kom! Ik spuit je vol!' Ik voelde zijn sperma langs mijn benen glijden. Ik sloeg mijn benen van de man weg en liep op Natali af die zich net van achteren liet neuken. Ik ging voor haar staan en bukte mij. Ik boog mijn hoofd voorover en zag dat de kerel Natali in haar kontje neukte. Direct begreep ik waarom ze zo hard kreunde. Ze had een mooie geile stem en ik werd super opgewonden van haar gekreun. Ik begon Natali aan haar kutje te likken. Met 2 vingers haalde ik haar schaamlippen uit elkaar en likte zachtjes aan Natali haar klitje. Ze begon nog harder te kreunen dan wat ze al deed en sloeg geile kreten uit. 'Ik kom! Ik kom! Oeee! Aaaa!' Kreunde ze. Ik proefde haar kutsappen die uit haar kutje kwamen druipen, het droop regelrecht mijn mond in. Ik likte nog een tijdje door totdat ook de jongen die haar neukte klaarkwam en haar volspoot.

Nu iedereen klaargekomen was douchten we ons allemaal en Natali en ik zoenden nog eventjes onder de douche. Natali en ik kleedden ons vervolgens aan in de kleedkamer en we haasten ons snel weg uit de mannen kleedkamer, waar we dus eigenlijk verkeerd waren.

Dit was een typisch voorbeeld van 'Geluk bij een ongeluk!' We liepen de verkeerde kleedkamer in, maar dit pakte wel voordelig uit voor ons! We zijn lekker geneukt en hebben een onvergetelijk avontuur gehad!

Misschien loop ik de volgende keer wel expres de mannen kleedkamer in, als ik weer eens iets meemaak laat ik het jullie horen!
Als huisvrouw van bijna 50 met de kinderen bijna de deur uit is eenzaamheid een gevaar wat op de loer licht. Mezelf vermaken in het washok, ja, dat is mijn verzetje... Maar wil ik echt eens geil contact dan log ik in op Mylittleaffair.nl en maak dan de geilste dingen mee die ik anders op mijn leeftijd nooit meer zou meemaken. Doe je ook gezellig mee met me? Tot straks!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal