de varkensboerderij!

Onze au pair, zoals men deze meiden noemt, deed goed haar werk, door op onze twee zoons te passen, en wat huishoudelijk werk over te nemen van mijn vrouw. We hebben een grote varkensmesterij, en zijn daar heel druk mee! We houden de locatie geheim, evenals haar naam, omdat we anders diep in de problemen komen! Op een avond kwamen we de woning binnen, na een dag hard werken. Beide kids waren overstuur, en vertelden huilend dat, we zullen haar Suzie noemen, Alle koekjes had opgegeten, zonder de kids iets te gunnen. Ook misten we al een paar dagen wat sieraden.

We confronteerden haar met dit alles, en aanvankelijk speelde ze de grote onschuld, tot mijn vrouw de sieraden onderin haar koffer vond!

Een uur later stond ik in een oud bijgebouw, waar vroeger ook een paar varkens gemest werden, voor eigen gebruik. Suzie stond trillend voor me, en smeekte me haar niet weg te sturen. Ze heeft geen familie, en ze had geen idee waar ze onderdak kon vinden, zo laat in de avond. Ik was verschrikkelijk boos op haar, en wist even niet wat ik er mee aanmoest. Ik bekeek haar eens goed, en zag, dat ze vrij stevig was. Mijn vrouw was intussen ook gekomen, en het wicht stond echt hartverscheurend te huilen. Mijn vrouw zei opeens dat ze zich geheel moest ontkleden, als ze wilde blijven. Ze aarzelde even, en mijn vrouw gaf haar een flinke oorvijg! Suzie begreep haar uitzichtloze positie, en begon snotterend haar bovenkleding uit te trekken. Even later stond ze in bh en slipje voor ons, en dit keer riep ik bars, dat ze alles uit moest trekken.

We keken echt op van haar postuur. Ze was eigenlijk meer als mollig! Mijn vrouw fluisterde mij wat in het oor, en opeens begon mijn pik behoorlijk te groeien! Suzie stond rillend voor ons. Helemaal bloot, en kwetsbaar. Ik pakte haar bij de arm, en trok haar mee naar een donkere hoek van het gebouw. Aan een zwaar stalen oog bevestigd, lag een zware ketting op de betonvloer. Aan het andere einde van de ketting zat een stalen halsband, met een rij gaten, zodat hij om elke diameter nek vastgezet kon worden, middels een hangslot. Mijn vrouw dwong haar op haar knien, door gemeen in n van haar tepels te knijpen. Behendig sloot ik de ijzeren halsband om haar nek, en klikte het oude roestige hangslot met wat moeite dicht. De ketting is te kort om ook maar half op te staan, zodat ze naakt op handen en knien moest blijven zitten. Ik gooide een paar handen stro, in haar door hekken omzoomde stalplek. Een meter breed, en twee meter lang. We keken naar haar roze naakte lijf, en keken elkaar tevreden aan. Eindelijk weer een varken in de oude stal! We liepen naar de zware eiken deur, en sloten hem af met een zware dwarsbalk. Suzie krijste als een speenvarken, maar dat ging verloren in het geluid van ongeveer 1000 varkens, in de stal naast haar. Tevreden liepen we terug naar de woning, en sliepen die nacht heerlijk!

Niemand miste onze nieuwe zeug, en ik ging elke dag naar haar stal, om verse stro, en hormonenvoer, wat onze varkens ook krijgen. te brengen. Ze was 80 kilo, toen we haar opsloten, en na twee maanden groeihormonencoctails, tientallen liters volvette melk, en twee liter vloeibaar vet, per dag, woog ze op de varkensweegschaal al 125 kilo! Haar grote witte tieten hingen naar beneden, en waren net zo groot, als haar buik! Het leek intussen alsof ze vier tieten had! Het ging ons allemaal niet snel genoeg, en we ontdekten dat ze veel volvette blubber weer overgaf, door haar vinger in haar keel te steken!

Mijn vrouw kreeg het in de gaten, en stuurde me naar de gereedschapschuur, om een stuk tuinslang te halen, en een grote trechter! Met tape bevestigde ik de slang aan de trechter, en liep terug naar onze zeug. Mijn vrouw dwong haar mond open, en ik doopte het uiteinde van de slang, in de vloeibare vette blubber. Het zwijn kokhalsde enorm, maar even later gleed de slang, tot in haar maag! Protesteren is moeilijk met een slang in je keel, dus daar hadden we geen last van! Vanaf die dag ging het gedwongen voeren perfect! Ik liep meerdere malen per dag naar onze zeug, en liet zo 6 liter, in de trechter, door de slang, haar maag in lopen! Haar enorme maag rekt elke dag verder op, zodat ik nu 10 liter vloeibaar vet in haar kan gieten, zonder pauze! Na een half jaar woog ze 225 kilo, en ze was klemgegroeid tussen de ijzeren hekken, van haar stal! Wat een geweldige aanblik! Een gigantische laag blubberend vet, was om haar hele lichaam gegroeid, en zo lekker zacht! De slang zat permanent in haar maag, zodat er geen woord uit haar kwam! Alleen gegrom, en geknor, en dat past bij een varken toch!

Op een avond was ik in een geile bui, en mijn vrouw was bij hoge uitzondering weg die avond. Ik sloop naar de oude stal, en opende de deur. Een geweldige aanblik streelde mijn ogen! Een enorme zeug, in het zwakke lichtschijnsel, te zien! Uiers, en buik, hingen zwaar op de grond, en dat terwijl ze op handen en knien zat! Ze keek me hulpeloos aan, en ik keek haar even innig aan. Haar vlees puilt door de hekken heen, dus ze zat ook toen al volledig immobiel in haar stal. Ik ging achter haar staan, en haalde mijn grote lul, van 26 cm uit m,n broek. Ik bewoog mijn van voorvocht glimmende eikel een paar maal op en neer langs haar spleet, en ik dreef mijn volle lengte in haar neukgat. Was dit animalsex? Het leek er wel op! Ik neukte haar hard, en na een 10 minuten, kolkte een ongelooflijke lading zo uit mijn ballen, haar enorme kut in! Toen ik me terugtrok, glibberde er een flinke kwak, van tussen haar benen, en dat was een geweldige aanblik!

Mijn vrouw weet van niets, en ik neuk haar nu elke week wel drie keer! Haar mesting verloopt ook op rolletjes, en we hebben haar nu op een gewicht van 530 kio! Ik sta op een krukje, om haar te neuken! Haar dieet is nu naar drie emmers van 10 liter gebruikt frituurvet, van een patatzaak in het dorp!

We willen haar zo lang mesten, tot ze het begeeft, maar dat duurt nog heeeel lang! Ze draagt intussen ook nog een kind in haar buik, en na een boze bui besloot mijn vrouw, om haar te laten baren, en onmiddellijk weer zwanger te neuken. Net zolang tot moeder natuur zegt, dat het niet meer kan! Een fokzeug, van intussen nu ruim 650 kilo intussen, en ze groeit nog steeds in hoog tempo! Haar ogen zien bijna niets meer, doordat grote kwabben vet ook intussen haar gezicht bedekken! Ze lijkt nu echt volledig op een zeug, alleen vl groter!

Ons leventje is ok, en niemand weet van ons geheim, in de oude stal, en dat is goed zo! We zijn heel trots op onze eigen gigantische lillende zeug! We willen haar rond volgend jaar op 1000 kilo hebben, en daarna... we zien wel...
Ben ik nou zo klein, of is dat gewoon een enorme dikke zwarte paal die je in en uit mijn strakke kutje zie schuiven? Klik door naar Seksplekje.nl en ik kan je helemaal gek maken met de geilste praatjes! Maar, let wel goed op...je krijgt mijn broekje echt niet zomaar nat, je moet wel een beetje je best voor me doen voordat ik me net zo ordinair laat pakken als in dit filmpje!
Geef Dit Verhaal Een Cijfer
Rapporteer Dit Verhaal